FACILITÁCIÓ

Az Egyesült Államokban 11 és 55 millió közé esik a naponta megtartott munkahelyi értekezletek száma.

Ez a szervezetek személyi költségvetésének 7-15 százalékába kerül.”

 – írja a Forbes.hu az egyik cikkében (https://forbes.hu/legyel-jobb/minel-tobb-a-meeting-annal-hasztalanabb-a-munka/).

 

Tapasztalataink szerint hazánkban is jellemzőek a lehangoló, unalmas és nem elég hatékony meetingek.

Ha te is úgy érzed, hogy ez nem szükségszerűen van így és szeretnél tenni ellene, akkor jó helyen jársz!

A megbeszélés kapcsán sok minden lehet fókuszban, amelyek összessége eredményezi, hogy egy meeting mennyire hatékony, eredményes, vagy akár jó hangulatú.

 

insp

Jó hírünk, hogy a megbeszélések bármely eleme fejleszthető.

Elméleti tudás mellett azonnal a gyakorlatba vihető módszerekben hiszünk.

 

Tréningjeink és szolgáltatásaink:

A hatékony megbeszélés legfontosabb kritériumai

A megbeszélések fejlesztése nem tűnik a legfontosabb dolognak, mégis ez a legfőbb helye a találkozásotoknak. Rengeteg időt, pénzt és bosszúságot tud okozni, mint ahogy jól szervezettséggel mindezeket meg tudod spórolni. Néhány szabályt érdemes betartani. Ezek egyszerűek, ámde nélkülük parttalanná és céltalanná válik a megbeszélésed. Ezeket a praktikus tippeket szedtük össze és gyakorlatban is használható módon adjuk át.

 

Speciális célú megbeszélések technikái 

Vannak olyan helyzetek, amikor a megbeszélésünknek speciális célja van. Például be szeretnénk vezetni egy változást vagy új folyamatokat. Előfordul az is, hogy érzelmileg mélyen érintő krízisben kell működnünk. Ezekben az esetekben jól jön, ha tudsz alkalmazni néhány pont nehéz helyzetben működő speciális technikát.

 

Testreszabott online eszköz bevezetés és használat segítése 

Fogalmad sincs melyik online eszköz segítheti legjobban a céged belső kommunikációját, munkafolyamataitok követését? Mi átnézzük, mire van szükség, javaslatot adunk, segítünk a bevezetésben! Sőt még akár a kollégáidat is bevezetjük a kiválasztott eszközök rejtelmeibe, hogy mihamarabb teljes erőbedobással tudjon az online tér a hasznodra lenni.

 

Külső facilitátor igénybevétele megbeszéléseken (online is)

Előfordul, hogy úgy érzed, hogy nincs időd rákészülni egy megbeszélés vagy workshop levezetésére, esetleg a témát túl érzékenynek találod? Külsős facilitátoraink semlegességükkel, keret tartással biztosítják, hogy a folyamatok a megfelelő mederben folyjanak.

gomb